Krever at romleiren ryddes innen fredag

Entreprenør Albert Kr. Hæhre, som er deleier avi tomta, krever at romfolk-leiren på Årvoll i Oslo skal være ryddet innen fredag klokken 10.

Årvoll i Oslo. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix.

Romfolk-leiren på Årvoll i Oslo må være ryddet innen fredag klokken 10, krever entreprenør Albert Kr. Hæhre, som er deleier av tomta.Les også: Romfolk, nabokrangler og mulighet for enorme økonomiske gevinsterI et brev til daglig leder Vanessa Quintavalle i Årvoll Eiendom sier Hæhre at styret i eiendomsselskapet overtar håndteringen av saken hvis ikke kravet oppfylles, skriver nettstedet Byggeindustrien.I brevet viser Hæhre til at han mener at etableringen av leirsted for romfolket er i strid med gjeldende reguleringsplan og med formålet til selskapet Årvoll Eiendom.Han reagerer også på økt tilstrømning til leiren.