Milliardærarving løslatt mot kausjon

Den svenskættede milliardærarvingen Hans Kristian Rausing er løslatt mot kausjon av politiet i Storbritannia.

Skygge av mann - Foto: Scanpix

Men han er fortsatt mistenkt for å ha unnlatt å gi sin kone en anstendig og juridisk akseptabel begravelse.Rausing får gå etter at politiet har slått fast at han ikke lenger kan mistenkes for å ha drept kona Eva, meldte den britiske rikskringkastingen BBC onsdag. Politiet behandler ikke lenger saken som et drap, men som et dødsfall der årsaken er ukjent.Politiet gikk til ransaking hjemme hos paret etter at Hans Kristian Rausing ble stanset med høy promille av politiet i London i forrige uke. Der fant de liket av Rausings kone, som hadde vært død i lang tid.Rausing er arving til en familieformue på over 50 milliarder kroner. (©NTB)