Moody's sendte tyske renter rett opp!

Tyske renter gjorde et byks. 5-års renten steg over 20 prosent mens 3 års renten gikk bananas!

Angela Merkel - Foto: AP

Moody's endring av utsiktene for Tysklands økonomi, fra stabilt til negativt, på grunn av gjeldskrisen i eurosonen, sendte de lange rentene rett opp i Tyskland tirsdag.Etter å ha satt ny all-time low med 1,127 prosent mandag steg 10-års renten til 1,27 prosent tirsdag.7-års renten i Tyskland gjorde et enda større byks, og steg over 10 prosent til 0,74 prosent.5-års renten steg over 20 prosent til 0,33 prosent.3-års renten gikk fra minus til pluss 0,007 prosent, noe som Bloomberg mener tilsvarer en oppgang på 133 prosent.2-års renten, som fremdeles ligger på den negative siden, steg, i følge Bloomberg, over 20 prosent til -0,032 prosent.