Romfolket flytter til Årvoll lørdag

En privatperson har tilbudt romfolket å bo på en tomt på Årvoll i Oslo. Leiren ved Sofienberg kirke avvikles lørdag.

Publisert 14. juli 2012 kl. 08.17
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 19.38
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 84 ord
Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix.

Det er leirledelsen som har bestemt at de ønsker å flytte, skriver Aftenposten.Tilbudet fra en anonym privatperson kom under et møte mellom leirledelsen og Bjønnulv Evenrud fra støtteorganisasjonen Folk er Folk.- Vi er veldig glade. Folk har vært redde, men nå har vi funnet en løsning. Leiren kommer til å flytte i løpet av lørdagen, sier Bjønnulv.Tomten er på 26 og et halvt mål, og den anonyme privatpersonen sier at romfolket i hvert fall kan oppholde seg på tomten til slutten av august. (©NTB)