Facebook nekter politiet innsyn i Sigrids (16) konto

Facebook har avslått politiets begjæring om innsyn i kontoen til Sigrid Schjetne (16), som forsvant i Oslo natt til søndag. Politiet etterlyser nå flere biler.

Publisert 9. aug. 2012 kl. 13.28
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.07
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 186 ord
Facebook - utsnitt av logo

Politiinspektør Hanne Kristin Rohde kom torsdag med en statusoppdatering i saken om den savnede 16-åringen. Hun sier politiet har sendt en ny henvendelse til det amerikanske nettstedet. Hun tror derfor det bare er et spørsmål om tid før politiet får full tilgang til kontoen.- Vi har også fått beskjed om at kontoen ikke er slettet, sa Rohde på en pressebrifing i Politihuset i Oslo torsdag ettermiddag.Ingen spor Politiet har fortsatt ikke funnet noen spor etter jenta, som sist ble hørt fra like etter midnatt natt til søndag da hun var på vei hjem etter å ha besøkt en venninne.- Vi har nå delt opp etterforskningen i flere store og omfattende prosjekter, forklarte politiinspektøren, som leder oslopolitiets seksjon for volds- og seksualforbrytelser. De ulike gruppene tar seg av ulike aspekter ved saken, som overvåkingsvideoer, biler, beslag, sosiale medier, vitner, tips, ulike analysegrupper og et prosjekt som kartlegger publikums bevegelser i området.- Vi har fått inn rundt 800 tips i saken, og det sier selv at det er mye å gjøre, legger Rohde til. Det er også gjort mange funn, og mange gjenstander er tatt inn til undersøkelse.