Flyplasskaos etter italiensk flykonkurs

Det italienske flyselskapet Wind Jet har kansellert alle sine flyginger på grunn av økonomiske problemer. Hundrevis av passasjerer sitter fast i Italia.

Publisert 12. aug. 2012 kl. 22.06
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.10
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 71 ord
Foto: Scanpix

Flyselskapet innstilte alle sine flyginger ved midnatt natt til søndag, skriver BBC.På flyplassen Fiumicino i Roma måtte 200 israelere som skulle hjem til Tel Aviv, isteden tilbringe natten på flyplassen.I tillegg til deres fly kansellerte Wind Jet fem andre fly søndag. Flyselskapet risikerer nå å miste lisensen på grunn av dype økonomiske problemer.Mer kaos er i vente de neste ukene, ettersom rundt 300.000 italienere har bestilt reiser med det kriserammede flyselskapet.