Frastjålet gull for ti millioner på Gardermoen

En norsk gullforhandler skal være frastjålet gullvarer for nesten ti millioner kroner på et hotell på Gardermoen.

Foto: Gullsmed Heyerdahl
Politikk

Forhandleren var på en gullmesse på hotellet forrige fredag. I løpet av kvelden skal han ha blitt frastjålet smykker og ringer som han oppbevarte på hotellrommet, skriver Romerikes Blad.Ifølge politiet har varene en verdi på oppunder ti millioner kroner.- Tyvene har tatt seg inn på et hotellrom og forsynt seg med varene. Etterforskningen så langt har avdekket at flere personer er involvert i tyveriet, samtlige med formentlig søramerikansk opprinnelse, opplyser politioverbetjent Svein-Erik Sve Bjørndal ved Gardermoen politistasjon til avisen.Politiet har spor i saken, men foreløpig er ingen pågrepet i forbindelse med tyveriet. Ifølge politiet skal tyvene ha drevet kartlegging på hotellet før de slo til.- Disse personene har oppført seg mistenkelige. Det er tydelig at de har gått rundt og fulgt med på hva som har skjedd på denne gullmessen, forteller Bjørndal. (©NTB)

Nyheter
Politikk