Kineserne utsetter kutt

Kinesiske myndigheter har nå utsatt kutt i bankenes reservekrav.

Publisert 13. aug. 2012 kl. 07.36
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.11
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 91 ord
Kinesiske flagg ved den Kinesiske mur. Foto: Heiko Junge / SCANPIX . Junge, Heiko

Kinesiske myndigheter har utsatt det som vil bli det fjerde kuttet i de kinesiske bankers reservekrav, melder Financial News, ifølge TDN Finans.Årsaken er at ukentlige tilbakekjøpsoperasjoner har vært tilstrekkelig for å møte økonomiens likviditetsbehov, men myndigheten mener ikke at dette på sikt er en erstatning for kutt i reservekravene."Når forholdene ligger til rette for det kan et reservekutt komme uventet", skriver avisen.Ifølge TDN Finans Financial News er støttet av den kinesiske sentralbanken og er i visse tilfeller antatt å reflektere sentralbankens syn på usignerte artikler på førstesiden.Følg HegnarOnline på Facebook her!