Kineserne utsetter kutt

Kinesiske myndigheter har nå utsatt kutt i bankenes reservekrav.

Kinesiske flagg ved den Kinesiske mur. Foto: Heiko Junge / SCANPIX . Junge, Heiko
Politikk

Kinesiske myndigheter har utsatt det som vil bli det fjerde kuttet i de kinesiske bankers reservekrav, melder Financial News, ifølge TDN Finans.Årsaken er at ukentlige tilbakekjøpsoperasjoner har vært tilstrekkelig for å møte økonomiens likviditetsbehov, men myndigheten mener ikke at dette på sikt er en erstatning for kutt i reservekravene."Når forholdene ligger til rette for det kan et reservekutt komme uventet", skriver avisen.Ifølge TDN Finans Financial News er støttet av den kinesiske sentralbanken og er i visse tilfeller antatt å reflektere sentralbankens syn på usignerte artikler på førstesiden.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Næringsliv