Kraftig snøfall i Sør-Afrika

Minst to mennesker har omkommet som følge av styrtregn, flom og et kraftig snøfall i Sør-Afrika.

Publisert 9. aug. 2012 kl. 05.56
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.06
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 109 ord
Snø - Foto: AP

Det er den sørøstlige delen av landet som er blitt rammet av uværet de siste dagene.Snøen førte til at hovedveien mellom Johannesburg og Durban i en periode ble stengt, og strømmen har vært borte i store områder.En hjemløs mann er blitt funnet død i nærheten av et naturreservat i byen Westville, melder nyhetsbyrået SAPA. I provinsen Eastern Cape omkom en tre år gammel jente da et bolighus raste sammen under et voldsomt regnskyll.I tillegg er flere personer savnet, blant dem en helsearbeider som befant seg i en ambulanse som kjørte utfor ei bru og ut i en elv tirsdag.Sørafrikanske meteorologer melder at været torsdag trolig vil bli bedre. (©NTB)