Norsk turist sovnet på bagasjebelte

En beruset norsk turist sovnet dypt i fosterstilling på et bagasjebånd på Fiumicino-flyplassen i Roma.

Publisert 12. aug. 2012 kl. 00.01
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.08
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 178 ord
Fiumicino-flyplassen i Roma. (AP Photo/Alessandra Tarantino).

En beruset norsk turist falt i dyp søvn på et bagasjebånd på Fiumicino-flyplassen i Roma og ble først oppdaget av en røntgenmaskin etter et kvarters reise på båndet.Den 36 år gamle nordmannen ankom ifølge britiske The Daily Telegraph den travle flyplassen i slutten av juli med ryggsekk og en ølboks i hånden.Mannen skulle sjekke inn på et fly til Oslo, men fant ingen ansatte bak skranken. Da hoppet han like godt over skranken og opp på bagasjebeltet, der han falt i dyp søvn.Da bagasjebeltet ble satt i gang, merket ikke den sovende nordmannen noe til det. Han ble så transportert i rundt 50 meter liggende i fosterstilling på beltet. Etter 15 minutter endte ferden da han ble skannet av en røntgenmaskin.Nordmannen sov imidlertid så tungt at politiet måtte tilkalles for å vekke ham. Også betjentene hadde angivelig problemer med å ryste ham ut av søvnen.Politiet var imidlertid bekymret for at mannen var blitt eksponert for sterke røntgenstråler, og han ble tatt med til sykehus for undersøkelser. Deretter ble han anmeldt for å ha forårsaket uro på flyplassen. (©NTB)