Obama-leiren går løs på Ryan

Valgkampleiren til president Barack Obama hevder at Republikanernes ferske visepresidentkandidat, Paul Ryan, står for en feilslått økonomisk politikk.

Publisert 12. aug. 2012 kl. 00.47
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.10
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 91 ord
Paul Ryan. Foto: Reuters

Få minutter etter at utnevnelsen av Ryan som Mitt Romneys visepresidentkandidat i valget i november, fyrte Obama-leiren av en bredside mot Ryan.Han står ifølge Jim Messina, en av Obamas valgkampledere, for en feilslått økonomisk politikk som vil føre til at katastrofale feil vil bli gjentatt.- Som kongressmedlem stemte Ryan for den halsbrekkende økonomiske politikken til president George W. Bush som førte til at økonomien vår krasjlandet, sier Messina.Messina legger til at Ryan står for en radikal politikk som går ut på store skattekutt for de rike og dype kutt i utdanningsbudsjettene.