- Sigrid kan være innesperret et sted

Savnede Sigrid Schjetne kan ha fått skyss hjem kvelden hun forsvant. Politiet har ikke mottatt én eneste observasjon av 16-åringen gående.

Publisert 10. aug. 2012 kl. 07.29
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.08
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 147 ord
Sigrid Giskegjerde Schjetne. Foto: Privat / NTB scanpix.

Strekningen Sigrid Schjetne skulle gå natt til søndag, er på rundt to kilometer i et område med relativt tett bebyggelse.Det ville tatt mellom 20 og 30 minutter å gå strekningen, men på tross av mer enn 800 tips fra publikum har politiet ikke mottatt én eneste observasjon av henne gående, skriver Dagsavisen.Etterforskningsleder Hanne Kristin Rohde bekrefter dette overfor avisen. På spørsmål om dette kan bety at 16-åringen kan ha fått skyss av en person i bil og at det deretter har oppstått en episode ved barnehagen, svarer en ordknapp Rohde:- Mulig.Det er gått over fire døgn siden Sigrid Schjetne forsvant. Politiet har ikke gitt opp håpet om å finne henne i live.- Mulighetene kan absolutt være til stede. Hun kan holdes fanget, innesperret ett eller annet sted. Men vi må også etterforske med tanke på at hun er drept, sa Rhode på en pressebrifing torsdag ettermiddag. (©NTB).