Sol og godt sommervær i vente

Fridas herjinger kan fort være glemt.

Publisert 9. aug. 2012 kl. 13.27
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.07
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 176 ord
Foto: Scanpix

Nå er det sol og behagelige temperaturer i vente over store deler av landet, lyder det oppløftende varselet fra Meteorologisk institutt.- Det beste været ser ut til å komme fra og med helgen og et stykke ut i neste uke. Et svakt høytrykk glir sakte inn over Skandinavia og gir bedring i været først i Sør-Norge, og fra mandag også i Nord-Norge, sier Vibeke Thyness ved Meteorologisk institutt.I helgen er det i all hovedsak Østlandet, Sørlandet og Vestlandet som får det beste været, men utsiktene for brukbart sommervær i de tre nordligste fylkene i løpet av tre-fire dager virker også lovende, men helgen blir ikke blir så fin.Fest med smalahove Godt vær ønsker de seg også under arrangementet av Landsskytterstevnet på Voss som åpner fredag. Et stor pluss ville det vært med blå himmel under gjennomføringen av skytekonkurransene med 5.100 deltakere og på lørdagens populære smalahovefest.- Voss er gunstig plassert og stedet slipper påvirkningen med kjølig vind fra havet. Der kan temperaturen kanskje komme opp mot 25 grader i løpet av helgen, sier Thyness til NTB.