Uværet Frida har kostet over 200 millioner

Det er så langt kommet inn rundt 1.800 skademeldinger etter at uværet Frida rammet Østlandet tidligere denne uka.

Regnvær i Oslo. Foto: HegnarOnline
Politikk

Forsikringskravene er oppe i over 200 millioner kroner.- Tallene kan fortsatt stige, sier kommunikasjonssjef Stine Neverdal i Finansnæringens Fellesorganisasjon (FNO).FNO administrerer Norsk Naturskadepool, som alle forsikringsselskap her i landet er medlem av.Vannmassene har gjort stor skade på mange eiendommer, særlig i kommunene Øvre Eiker, Nedre Eiker og Modum i Buskerud. Uværet rammet først og fremst Buskerud og deler av Vestfold.Neverdal sier det er viktig at de som har fått skader på eiendommene sine, kontakter sitt forsikringsselskap så raskt som mulig.- Selskapene gjør sitt beste for å hjelpe folk så raskt som mulig. Det er mange omfattende skader. Vi ser særlig mange vannskader i kjellere og underetasjer, sier kommunikasjonssjefen.I tillegg til skadene som rapporteres til forsikringsselskapene kommer store skader på veier og annen infrastruktur. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv