Ap-representant bøtelagt for cannabisbruk

Ap-politiker Thor Erik Forsberg fra Sarpsborg vedtok fredag et forelegg på 2.000 kroner for bruk av cannabis.

Norske kroner. Foto: Scanpix
Politikk

- At politiet ville etterforske dette, er en naturlig konsekvens av at jeg har stått fram med historien. Det skal være likhet for loven, sier Forsberg til Sarpsborg Arbeiderblads nettutgave.- Jeg har ønsket å samarbeide, og opplever at politiet har vært ryddige og ordentlige. Dette har bidratt til at man har fått ryddet litt i livet den siste uka, sier han.Nominasjonskomiteen i Østfold Ap har ikke innstilt ham for en ny periode på Stortinget, men Forsberg har mottatt en rekke støtteerklæringer fra folk i og utenfor partiet. Han har ikke gitt opp kampen for renominasjon til Stortinget. (©NTB)

Nyheter
Politikk