Ashley og Mary-Kate Olsen er klare for New York Fashion Week

Da tvillingene lanserte sin kolleksjon i 2006, ble de møtt med skepsis fra moteverdenen. Nå er de inne i varmen.

Ashley og Mary-Kate Olsen - Foto - Scanpix
Politikk

Det er ingen nyhet at mange kjendiser prøver seg som klesdesignere. Noen får mer suksess enn andre.Blant de som har fått det til, er Katie Holmes, kjendis-stylist Rachel Zoe, Victoria Beckham og Olsen-tvillingene, som alle skal vise frem sine kolleksjoner for vår og sommer 2013, på New York fashion week, som starter i morgen. Det melder bloomberg.com.At kjendismote selger, det er noe butikk-kjedene har lagt merke til. Det har vært en opptur i salget av kvinneklær i USA på 3 prosent mellom juni i fjor og i år. De store kjøpesenterene selger mer kvinneklær enn noen annen kategori av varer.Ikke minst er kjendisene god reklame for sine egne merker.Da Olsen-søstrene lanserte sin kolleksjon "The Row" i 2006, ble de møtt med skepsis fra resten av moteverdenen. Men etter de 26 år gamle tvillingene vant "Council of Fashion Designers of America Award", har kritikken stilnet.Katie Holmes og Olsen-jentene samarbeider nå med flere av de største merkene, som Manolo Blahnik og Valextra, innen accessories.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK HER!

Nyheter
Kultur