Brann inne på USAs ambassadeområde i Tunis

Det brenner inne på området til USAs ambassade i Tunis etter at demonstranter har hoppet over muren som omgir området, ifølge øyenvitner.

Publisert 14. sep. 2012 kl. 16.53
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.59
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 74 ord
Illustrasjonsfoto: Reuters
Tykk, svart røyk veltet over ambassaden fredag ettermiddag. Demonstranter hadde like før satt fyr på flere trær ved ambassaden og knust vinduer på innsiden av ambassaden. Ifølge Reuters kan man se en stor brann inne på ambassadeområdet.Tunisisk politi avfyrte tåregass og skjøt mot demonstrantene, som kastet stein tilbake mot politiet. Minst fem demonstranter skal være såret.Ambassaden ligger i en forstad til Tunis. Demonstrantene protesterer mot en islamkritisk film som er laget i USA. (©NTB)