Breivik mister datamaskin

Etter at dommen mot Anders Behring Breivik ble rettskraftig fra midnatt fredag, vil den dømte terroristen miste PC-en han har hatt på cella.

Anders Behring Breivik - Foto: Scanpix
Politikk

Ifølge Dagbladet mener politiet av avtalen med Breivik der han fikk tilgang til PC nå er opphørt ettersom han ikke lenger er i politiets varetekt, men overtatt av Kriminalomsorgen.Dermed har de varslet om at PC-en vil bli hentet.- Breivik mener det er et klart avtalebrudd og han er ikke fornøyd, sier forsvarer Tord Jordet.Ifølge Dagbladet skal Breivik nå være i ferd med å skrive ut på papir alt han har skrevet og lagret på PC-en i løpet av tiden i varetekt.Å få tilgang til PC var ett av de første kravene terroristen stilte for å være villig til å la seg avhøre av politiet. Han har ikke hatt tilgang til internett. (©NTB)

Nyheter
Politikk