Facebook-profilen til siktet mann stengt etter hets

Facebook-profilen til den 37 år gamle mannen som er siktet i Sigrid-saken, er blitt sperret. En rekke hatmeldinger er blitt lagt ut på siden hans.

Facebook - utsnitt av logo
Politikk

Flere hatefulle innlegg er blitt skrevet til den siktede siden han ble pågrepet mandag kveld. «Brenn i helvete» og «jeg vil at du skal dø», står det i noen av de mange meldingene. Rett før klokken 10 onsdag morgen ble kontoen sperret.Mannen har hatt sin profil siden 18. mai 2010, og siden da er det blitt skrevet relativt korte oppdateringer fram til 15. juli i år. Fra denne datoen og fram til 5. august, da Sigrid Giskegjerde Schjetne forsvant, er det ikke blitt lagt ut noen meldinger. Men etter 19. august er det blitt publisert svært lange meldinger om blant annet politiet.Lørdag skrev han følgende på sin profil: «Sitter og grubler i morgentimene ... Grubler på livet, vennene mine, naboene og familien min. Jeg grubler og tenker så det knaker, og tenker på situasjonen som er oppstått!», gjengir Dagbladet. (©NTB)

Nyheter
Politikk