Hollywood-kjendiser dropper Obama

Listen over kjendiser som ønsker å vise sin støtte til presidenten er kortere i år enn i 2008.

Fergie - Foto - Scanpix
Politikk

Det demokratiske parti har flere Hollywoodkjendiser i sin midte enn republikanerne. Men selv kjendis-USA er ikke like fornøyd med presidenten etter fire år, skriver Aftenposten.I 2008 underholdt kjente personer som Fergie, Sheryl Crow og Susan Sarandon på demokratenes landsmøte. Men ingen av disse vil delta i år.Blant dem som vil opptre er Earth, Wind and Fire, DJ Cassidy, James Taylor og Foo Fighters.Listen er blitt noe kortere siden 2008, men det er ventet at folk som Brad Pitt, Angelina Jolie og Ben Affleck dukker opp i byen under landsmøteuken.Kjendiser ansees som viktige for å trekke oppmerksomhet og skape entusiasme.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK HER!

Nyheter
Kultur