Obama deler oppskriften på honningøl

Obama har holdt løftet sitt og deler oppskriften på ølet som brygges i Det hvite hus.

Barack Obama - Foto: AP
Politikk

Oppskriften er lagt ut som et blogginnlegg på nettsidene til Det hvite hus.- Så vidt vi vet er dette den første alkoholholdige drikken som er brygget eller destillert i Det hvite hus, skriver Sam Kass, som er assisterende kjøkkensjef i presidentens stab.Over 12.000 mennesker har undertegnet et opprop på nettet, med krav om at oppskriften på The White House Honey Ale blir gjort kjent.Her finner du blogginnlegget med oppskriften på honningølDet var Obama selv som skaffet utstyr til et mikrobryggeri i fjor. Han fikk hjelp av medarbeidere som selv er hobbybryggere, og de skaffet en oppskrift fra en lokal bryggeributikk. Honningen som brukes er hentet fra bikubene i hagen til Det hvite hus.Ølet ble viden kjent da Obama ga en flaske til en velger i Iowa, og siden har folkets røster talt høyt og tydelig. Da presidenten svart på spørsmål under en nettsamtale nylig, lovet han å gjøre oppskriften kjent.- Jeg kan fortelle, med førstehånds erfaring, at ølet er smakfullt, erklærte Obama. (©NTB)

Nyheter
Politikk