Obduksjonen ferdig

Obduksjonen av personen som ble funnet død i Oppegård kommune, skal være ferdig, men politiet venter på rapporten. Samtidig sikrer etterforskerne overvåkingsvideoer ved funnstedet.

Et lik fraktet ut av politi og begravelsesansatte I Kolbotn natt til tirsdag. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Politikk

Oslo-politiet opplyser til NRK at obduksjonen av den døde personen er ferdig, men at de venter på at obduksjonsrapporten skal fullføres.Politiet går fra dør til dør hos bedrifter rundt stedet der liket ble funnet for å få tak i overvåkingsbilder. De har også kontrollert alle som skulle inn på industriområdet tirsdag formiddag.- De har spurt alle i området om man har sett noe mistenkelig. De har vært rundt i alle bedriftene, sier daglig leder i isfabrikken Kulinaris Roar Langli.Sivilt politi har dessuten gått inn i boligområdet i nærheten av funnstedet. (©NTB)

Nyheter
Politikk