Oppdatert: Begge de pågrepne siktet for drap

Politiet tar ut siktelser etter likfunn.

Foto: Scanpix
Politikk

SISTE: Det var den savnede Sigrid Giskegjerde Schjetne (16), som har vært savnet siden 5. august, som ble funnet død mandag kveld.De to mennene som ble pågrepet etter likfunnet på Kolbotn mandag kveld, er siktet for drap.Advokat John Christian Elden, skal være oppnevnt som den ene mannens forsvarer.Elden bekrefter overfor Aftenposten at hans klient er siktet for drap på en ukjent person.- Jeg har foreløpig ikke mer informasjon om siktelsen, sier han. Elden skal tidligere ha vært forsvarer for den siktede.Østlandets Blad meldte tidligere tirsdag at to menn var pågrepet etter at et lik ble funnet i Oppegård mandag. Den ene mannen er i slutten av 30-årene, den andre i slutten av 60-årene.Politiet skal ha aksjonert mot et forretningslokale i umiddelbar nærhet av funnstedet tirsdag kveld, ifølge avisa. Politiet har ikke bekreftet om de to kobles til likfunnet.

Nyheter
Politikk