Pippa Middleton kan tjene seg styrtrik

Hertuginne-søsteren har lenge blitt hyllet i media for sin skjønnhet. Nå kan hun bli rik i tillegg,

Pippa Middleton - Foto - Scanpix
Politikk

Pippa Middleton (28) har lansert sin nye bok. Den handler om festplanlegging og har fått navnet «Celebrate: A Year of Festivities for Families and Friends», skriver VG.- Det er en reise inn i ulike anledninger med britisk tema, og jeg håper den gir masse inspirasjon som ikke nødvendigvis gjør deg helt blakk, sa Pippa under en boklansering nylig, skriver People.com.Pippas erfaring fra festbransjen kommer blant annet fra Middleton-familiens eget firma, Table Talk.Hennes bokavtale skal ha sikret henne et millionbeløp - flere medier spekulerer i rundt 10 millioner kroner - og forlagssjef Louise Moore utelukker ikke at det kommer flere bøker fra hertuginnen.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK HER!

Nyheter
Kultur