Politiet bekrefter likfunn i Oppegård

Politiet bekrefter at det er funnet en død person på Kolbotn i Oppegård kommune utenfor Oslo.

Et lik fraktet ut av politi og begravelsesansatte I Kolbotn natt til tirsdag. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Politikk

- Vi kan bekrefte at det dreier seg om en død person, men kan ikke si noe nærmere om kjønn eller alder, sier politioverbetjent Rune Isaksen i Follo politidistrikt til NTB.Isaksen opplyser at funnet ble gjort i forbindelse med et politioppdrag i Oppegård kommune, men ønsker ikke å gå nærmere inn på omstendighetene rundt funnet.- Vedkommende blir nå fraktet inn til Oslo og vil bli obdusert i løpet av morgenen. Vi håper obduksjonen kan gi flere svar og en identifikasjon, sier Isaksen.Oslo-politiet er orientert om funnet i lys av at de etterforsker forsvinningen til 16 år gamle Sigrid Giskegjerde Schjetne.- Vi har orientert Oslo. Det er helt naturlig i forbindelse med Sigrid-saken som de har ansvaret for, sier overbetjenten, som understreker at de ikke har noen holdepunkter for å sette likfunnet i sammenheng med Sigrid-saken.

Nyheter
Politikk