Sigrid kan ha blitt påkjørt og drept

Politiet skal mene at den 37 år gamle mannen som er siktet for drapet på Sigrid Giskegjerde Schjetne er hovedmannen. 16-åringen kan ha blitt påkjørt og drept.

Sigrid Giskegjerde Schjetne. Foto: Privat / NTB scanpix.
Politikk

Etter det TV 2 erfarer, har politiet en teori om at Sigrid kan ha blitt kjørt ned og drept av en bil.Politiet skal være av den oppfatning at den medsiktede 64-åringen medvirket til drapet, enten ved selve drapshandlingen eller forsøk på å dekke over den, skriver VG.- Den teorien har ikke nådd oss, så det får står for politiets regning, sier 37-åringens forsvarer John Christian Elden.Aase Karine Sigmond, 64-åringens forsvarer, sier at hun forholder seg til at hennes klient er siktet for drap.Dagbladet skrev onsdag kveld at 64-åringen skal ha sagt til bekjente at han mistenkte en bekjent for å ha stått bak drapet. Et vitne skal ha forklart seg til politiet om dette tirsdag.- Pekte på 37-åringen i avhør Torsdag skriver avisen at 64-åringen skal ha sagt det samme i politiavhørene før han ble konfrontert med det vitnet hadde fortalt. Avisen skal ha fått dette bekreftet av sentrale kilder i etterforskningen.Årsaken til at 64-åringen fattet mistanke, var at 37-åringen kom med «en tynn forklaring» på hvordan skadene på bilen hans hadde oppstått. Bilen solgte 37-åringen senere, men politiet har beslaglagt den fra den nye eieren og foretar tekniske undersøkelser.Venner av 37-åringen opplyser at mannen har en tendens til å kjøre fort og uaktsomt.- Jeg håper det var en ulykke, og at han bare handlet irrasjonelt og i panikk etterpå, sier en av dem til TV 2.Anmeldt for drapstrusler Dagbladet skriver at den tidligere voldsdømte 37-åringen i januar ble anmeldt for drapstrusler av et nært familiemedlem som fryktet for sitt eget liv.Familiemedlemmet leverte i februar en ny anmeldelse, men begge disse ble henlagt av politiet.Også flere andre personer med nære relasjoner til mannen skal ha anmeldt ham av ulike årsaker det siste halvåret.37-åringen kommenterte anmeldelsene på sin Facebook-profil, som nå er stengt.De to siktede vil bli framstilt for varetektsfengsling torsdag ettermiddag. (©NTB)

Nyheter
Politikk