Sjeføkonom: Bildet er blitt enda litt sterkere

Sjeføkonom i Nordea, Steinar Juel, har nå planer om å oppjustere sine prognoser for den norske økonomien.

Steinar Juel. Foto: Ivan Kverme, Finansavisen.
Politikk

Fredag ble det lagt frem tall som viser at arbeidsledigheten i Norge faller og forbruket stiger. Kommende tirsdag legger sjeføkonom i Nordea, Steinar Juel, frem sine prognoser for norsk og internasjonal økonomi. Utviklingen de siste månedene gjør at han nå oppjusterer forventningene til økonomien i Norge, skriver Dagens Næringsliv.- Bildet er enda litt sterkere, sier han, og mener at de gode tidene henger sammen med det han kaller en "råsterk" utvikling i oljesektoren og husholdningssektoren.- Husholdningene har en veldig sterk realinntektsvekst. Sammen med olje driver det mye av veksten. Samtidig ser vi at eksporten utenom olje holder seg veldig bra oppe, slik at det er en veldig liten del av norsk økonomi som er rammet av krisen ute, sier Juel til avisen.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Næringsliv