Sylvi Listhaug på Stortinget for First House

Sylvi Listhaug, First House, vil møte fast på Stortinget når det åpner 1. oktober.

Sylvi Listhaug. Foto: Scanpix
Politikk

Seniorrådgiver Sylvi Listhaug, First House, deltar ikke lengre på gruppemøtene i Frp på grunn av sin rolle som seniorrågiver i PR-byrået.Men fra 1. oktober vil den tidligere byråden for velferd og sosiale tjenester i Oslo møte fast i Stortinget som vararepresentant for Peter N. Myhre frem til 12. november, skriver DN.Stortingspresident Dag Terje Andersen liker dårlig at Stortinget har fått en folkevalgt som jobber med å rågi og drive påvirkning for betalende kunder, samtidig som representanten samtidig er med på å avgjøre lover og vedtak i Stortinger, skriver avisen.Listhaug sier at hun vil gi beskjed hvis det skulle dukke opp rollekonflikter.

Nyheter
Næringsliv