Resultater, Oslo Børs Oversikten her.Makro, Norge (SSB)Makro, utenlandsInnenriks (utvalgte hendelser)
Statoil (07:30)Marine Harvest (07:00)Norwegian Property (08:30)PSI GroupPhotocureSparebanken HedmarkHøland og Setskog SparebankSparebank 1 SMNIndre Sogn SparebankSkiens AktiemølleGyldendalSiem ShippingHexagon CompositesDannemora MineralFred. Olsen ProductionPå Wall Street skal 48 selskaper i ilden, deriblant Aon og Weyerhaeuser. Ellers utenlands skal Petrobras og Skagen-favoritten Samsung Electronics legge frem kvartalstall.Regnskapsstatistikk for private barnehager, 2005-2010Nyetablerte foretak, overlevelse og vekst, 2011Disse tallene slippes som vanlig klokken 10.00.Japan: KPISverige (09:30): Handelsbalanse, septemberItalia (10:00): Bedriftstillit, oktoberUSA (14:30): Foreløpig BNP, 3. kvartalUSA (15:55): Endelig Michigan Confidence, oktoberOslo: Det internasjonale energibyrået (IEA) kommer til Oslo for å presentere sine siste «Medium-Term Outlooks» for oljemarkedet og gassmarkedene.Oslo: Regjeringen feirer deltakerne i OL og Paralympics. Kong Harald og prinsesse Märtha Louise deltar også.Lillestrøm: Oslo Motor Show.Oslo: Oslo Operafestival. Erna Solberg åpner festivalen kl. 16.00 på Oslo S (rett ved La Baguette).Oslo: Ungdomspremiere på Margreth Olins siste film «DE ANDRE».Trondheim: Unge Venstres landsmøte.Værnes: Midtnorsk kvinnekonferanse. Justisminister Grete Faremo åpner konferansen.Oslo: Peter Jöback & Stockholm Sinfonietta reiser på musikalturné i høst og vil besøke Oslo Spektrum.Høyre-leder Erna Solberg i debatt med nærings- og handelsminister Trond Giske. Solberg skal også innlede for Bedriftsforbundet denne dagen.Oslo: Klagebehandlingen i Erstatningsnemnda av 22. juli-ofrenes oppreisningsbeløp. Nemnda har satt av to uker til å behandle 14 pilotsaker som skal danne norm for alle andre fornærmende i terrorsaken.Oslo: Røeggen-saken. Høyesterett behandler sak 2011/1938 om gyldigheten av avtaler mellom en bank og en kundes investering i to aksjeindeksobligasjoner. Det er satt av fire dager til saken. Saken behandles i sammenheng med sak 2012/419 som gjelder krav om heving og erstatning etter kjøp av finansielt produkt. Ankeforhandlingen i denne saken starter 1. november 2012. Det er satt av fem dager til denne saken.Oslo: Folkemord-sak i Oslo tingrett. En 47-åring fra Rwanda er tiltalt for å ha hatt en rolle i folkemordet i Rwanda i 1994.Oslo tingrett: Innsidehandel i forbindelse med effekt av hiv-vaksine. Berammet 15. oktober - 26. oktober.Tromsø: Insomnia. Tromsø Kunstforening er arrangør av festivalen. Multimedieshow, faglige foredrag og seminarer, to konserter, og åpningen av en ny utstilling står på programmet.Bodø: Sikkerhetspolitisk konferanse 2012.Kilder: Oslo Børs, CNBC, TDN Finans, SSB, NTB