Norges Bank avholder nytt rentemøte i morgen, onsdag. Enigheten er bred om at sentralbanksjef Øystein Olsen ikke kommer til å gjøre noe med styringsrenten på 1,50 prosent.Men på Holberg Fondenes høstseminar i Oslo i dag ga sjeføkonom Øystein Dørum i DNB Markets uttrykk for at noe kan skje med rentebanen.- Norges Bank har en situasjon der inflasjonen er på halvparten av målet. Kronen er rekordsterk, men samtidig lever sentralbanken i visshet om at økt renteforskjell i forhold til omverdenen vil styrke kronen enda mer, sa han.DNB Markets tror nå at neste renteøkning fra Norges Bank kommer først neste høst.- Renten vil sentralbanken ikke gjøre noe med i morgen. Men vi tror rentebanen kommer ned, altså at fremtidige renteøkninger skyves ut i tid, sa Dørum.Ifølge sjeføkonomen er det rentene utenlands som holder norske renter nede.- I eurosonen vil det gå iallfall to år, og kanskje enda lenger, før vi kommer til å få se økte renter, sa en engasjert Dørum til de fremmøtte på Hotel Bristol.