Fra fjellgården Kovesand ved Møsvatn øverst i Telemark styrer den mediesky milliardæren Børre Nordheim-Larsen ARD Group, et konglomerat av selskaper innen offshoreindustri, fornybar energi, eiendom og helsekost, skriver Dagens Næringsliv.Ifølge avisen er han den nest rikeste i fylket, kun slått av Carl Diderik Cappelen, med en skatte messig formue på 340 millioner kroner. Ifølgeer han god for 1.025 millioner kroner.- Jeg har alltid vært opptatt av å unngå søkelys på meg som person. Jeg vil unngå å bli gjenkjent på gata. Det handler ikke om å være vrang altså, sier Nordheim-Larsen til DN.Han har snudd helsekost-kjeden Sunkost fra minus til pluss, og nå er planen å gjøre fiskekroker fra Mustad til god butikk igjen. Forretningsidéen er å gå inn i selskaper som har trådt feil, helt uavhengig av bransje.Selv omtaler Nordheim-Larsen selskapet som "et rescue-team for norsk virksomhet som står på kanten av stupet".- Jeg har ikke all verdens kunnskap om helsekost eller fiskekroker, men oss syv som arbeider i ARD Group kan mye om organisasjon og mennesker. Om å bygge gode team med gode ledere og gode medspillere. Drillo har helt rett når han sier at det beste laget vinner. Min ambisjon er at vi skal være det beste laget, sier han til avisen.