Barack Obama slo onsdag tilbake mot Donald Trump da han var gjest hos TV-verten Jay Leno på Tonight Show..
Presidenten entrer scenen hos den kjente talkshow-verten til øredøvende jubel, og vartet senere opp med flere gode kommentarer som fikk publikum til å le.Obama fikk også en mulighet til å slå tilbake mot Donald Trump, som denne uken atter en gang prøvde å så tvil om presidenten virkelig er fra USA slik han hevder.På spørsmål fra Leno om hvorfor Trump tilsynelatende er ute etter Obama kom presidenten med kveldens kommentar.- Vet du, alt dette startet da Trump og jeg vokste opp sammen i Kenya, sa Obama og siktet til tidligere kommentarer fra Trump om at det afrikanske landet er der Obama egentlig kommer fra.Publikum hos Leno brøt ut i spontan latter over presidentens kommentar og selv komikeren Leno lo høylytt.Eiendomsmagnaten og Obama-kritikeren Trump sier han vil gi 5 millioner dollar til veldedige formål mot at presidenten offentliggjør passet sitt og collegepapirer.Trump sier ingenting om hva han mener passet og collegedokumentene kan inneholde, men sier at han ønsker å se alle Obamas collegesøknader og vitnemål, passøknader og andre dokumenter.- President Obama er den minst åpne presidenten i USAs historie, sier Trump i en video han la ut tidligere denne uken.