Dermed vil det ha gått fire dager etter at T-banelinjene mandag måtte stenge på grunn av orkanen Sandy.Også begrenset trafikk på pendlerrutene til Long Island i øst og Westchester County og Connecticut i nord blir gjenopptatt sent onsdag kveld lokal tid, opplyste Cuomo på en pressekonferanse.Tre av tunnelene under East River er nå pumpet tomme for vann, opplyste guvernøren også.Samtidig har antall omkomne i New York City etter stormen steget fra 18 til 24, opplyser politiet i millionbyen onsdag.Mange av de omkomne mistet livet fordi de ble rammet av fallende trær. Andre er blitt funnet i flomrammede områder der enorme vannmengder trengte inn.Offisielle representanter sier dødstallet kan stige ytterligere. Med stigningen i New York er antall døde i stormen i USA og Canada kommet opp i 49, mens ytterligere 69 omkom da Sandy herjet land i Karibia. (©NTB)