Romney farer med tullprat, mener Obama, som kjemper hardt for å bli gjenvalgt om halvannen uke.I et intervju med magasinet Rolling Stone betegner Obama Romney som en «bullshitter», han mener med andre ord at den republikanske presidentkandidaten «prater dritt». Dette er uvanlig sterk ordbruk, selv i en beinhard valgkamp, mener observatører.Rolling Stone vil høre Obamas mening om hvorfor han ifølge meningsmålinger er så populær blant amerikanske barn. - Barn har gode instinkter, de ser på motstanderen min og sier at han er en «bullshitter», sier Obama i intervjuet.- Man må ha klart for seg at det han har drevet valgkamp for det siste året, er det han tror på, det har vært tydelig lenge. Vi så det da han var guvernør i delstaten Massachusetts: Budsjettbalanse ved hjelp av høyere skatter for middelklassen, mener presidenten.Uttalelsene kommer samtidig som Obama ser ut til å tape terreng blant hvite velgere i sluttfasen av kappløpet fram mot presidentvalget 6. november. En meningsmåling i avisen Washington Post viser at Romney har et forsprang på 21 prosentpoeng blant disse velgerne. (©NTB)