I store deler av landet førte snøen til utforkjøringer, kollisjoner og stengte veier. Noe av årsaken var at mange fortsatt kjørte med sommerdekk, både privatbilister og yrkessjåfører.Alle fjellovergangene i Sogn og Fjordane og Hordaland er snødekt. Meteorologisk institutt sendte torsdag ut OBS-varsel for Finnmarksvidda og Nord-Troms.I Finnmark er flere veier stengt eller kolonnekjørt som følge av uværet.Det er ventet periodevis full storm utsatte steder i nord, men vindstyrken vil minke mot fredag.
Ulykker
Veitrafikksentralen i nord melder om over hundre henvendelser grunnet føreforholdene.- Mange vogntog har hatt problemer og flere har havnet utenfor veien. I tillegg har det vært nødvendig å stenge veiene for bilberging, melder sentralen.Torsdag morgen ble en kvinne i 40-årene skadd i en frontkollisjon i Saltdal. Hun ble sendt til sykehus med ambulanse, mens to andre som var involvert ble sendt til legesjekk, melder Avisa Nordland.I Bjørndalen i Trondheim satt flere personer fastklemt i en frontkollisjon torsdag middag.Deler av Trøndelag har det siste døgnet hatt det største snøfallet i oktober siden 1978. Mest snø ble det mål i Leksvik der det ble registrert 21 centimeter torsdag morgen, melder Adresseavisen.