En rekordhøy stormflo fikk vann til å strømme ned i T-banetunneler og biltunneler i New York. I deler av nedre Manhattan var vannstanden en stund så høy at biler fløt rundt i gatene.- Nedre Manhattan er dekket av vann. Jeg overdriver ikke. Havvann strømmer ned i Battery Tunnel, sier Howard Glaser, en offentlig tjenestemann som jobber for delstatsmyndighetene i New York.Battery Tunnel går under East River og forbinder den nedre delen av Manhattan med Long Island.Brannvesenet i byen opplyser at en 30 år gammel mann omkom da han ble truffet av et fallende tre i bydelen Queens. Store deler av byen er mørklagt, og rundt en halv million husstander har mistet strømmen.I Battery Park på nedre Manhattan var vannstanden på ett tidspunkt hele fire meter, ifølge CNN. Det er betydelig høyere enn da den forrige rekorden ble satt i 1960, da orkanen Donna førte til store oversvømmelser i New York.