Det hevdet hun i en tilleggsforklaring onsdag om de ukjente SMS-ene.Den unge jenta ble på nytt kalt inn i vitneboksen onsdag, for å svare på spørsmål rundt flere hittil ukjente tekstmeldinger som hun og Vågå-ordfører Rune Øygard utvekslet i dagene før hun gikk til politiet. I en av dem skriver hun at «det er slutt, Rune! Jeg har mer følelser for NN (den nye kjæresten, red.anm.)».Hun gjentok at de to var kjærester, og at hun sommeren i fjor og mot høsten hadde møtt en ny gutt som hun var blitt forelsket i, en på hennes egen alder.- Jeg prøvde å gjøre det slutt med Øygard flere ganger i fjor sommer. Men hver gang ringte han meg og sa slike ting som at jeg ikke kan mene det og jeg ikke kan si det. Han sa at han ville ikke ha noe mer å leve for hvis jeg gjorde det. Da klarte jeg ikke gjøre det slutt. Jeg ville ikke at han skulle ta livet sitt, sa hun.Øygard skal ha også bedt henne gjentatte ganger gjøre det slutt med den nye gutten. Derfor måtte jenta forlede ham til å tro at hun hadde gjort som han ba om for å få slutt på de stadige henvendelsene, hevdet hun.Meldingen «jeg klarer ikke slutte gråte. Det bare renner. Nå gledestårer» var svar på en slik melding, framholdt jenta.Onsdag var siste dag med bevisførsel - tre og en halv uke ut i rettsbehandlingen av Øygard-saken. Torsdag starter prosedyrene. (©NTB)