Ex-Norwegian-topp skal rydde opp i SAS

Norwegian har satt advokater på saken.

SAS venter på Norwegian som kommer inn for landing
Politikk

Hans-Petter Aanby (51) var IT-direktør i Norwegian i ni år før han sluttet i vår. Ifølge DN har han gjennom eget konsulentselskap nå leid seg ut til SAS for å ordne opp i og effektivisere selskapets IT-systemer.- Jeg er interimsjef for å effektivisere, og jeg er vel forsåvidt en del av kuttprogrammet i SAS, sier Aanby.- Vi reagerer selvfølgelig på dette. Det er lett å ta med seg informasjon og forretningshemmeligheter over. Det sier seg selv, sier kommunikasjonsdirektør Anne-Sissel Skånvik i Norwegian til avisen.Aanby fikk et brev fra advokat lørdag klokken 10, med svarfrist klokken 12. Han blir beskyldt for å ha startet i SAS før karantenetiden var over.Aanby jobbet åtte år i SAS før han begynte i Norwegian i 2003.

Nyheter
Næringsliv