Guldvog blir ny helsedirektør

Bjørn Guldvog overtar som direktør i Helsedirektoratet etter Bjørn-Inge Larsen.

Bjørn Guldvog. Foto: Scanpix
Politikk

Guldvog ble utnevnt i statsråd fredag. Han har sittet som assisterende direktør i direktoratet i sju år.- Jeg vil gratulere Bjørn Guldvog med en viktig stilling i norsk helsevesen. Som leder av en stor organisasjon med et omfattende ansvar, vil han spille en sentral rolle i utviklingen av helsetjenestene i Norge. Guldvog har erfaring og egenskaper som vil gjøre ham til en dyktig helsedirektør, sier helse- og omsorgsminister Jonas Gahr Støre (Ap).Guldvog er utdannet lege med en doktorgrad og er professor. Han har bred bakgrunn som forsker og har blant annet arbeidet på Folkehelseinstituttet og vært instituttsjef ved Stiftelsen for helsetjenesteforskning Heltef. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv