Ny rekord i New York - snur trend etter 60 år

Rekordmange 8,34 millioner mennesker er nå registrert bosatt i New York City, ifølge ordfører Michael Bloomberg.

The Brooklyn Bridge (R) and Manhattan Bridge is seen from the 90th story of One World Trade Center in New York, April 30, 2012. The addition of iron columns to the 100th story pushed the height of One World Trade above that of the Empire State Building today. REUTERS/Lucas Jackson (UNITED STATES - Tags: CITYSPACE SOCIETY) LUCAS JACKSON
Politikk

Byen er USAs mest folkerike, med en mye større befolkning enn nummer to på listen, Los Angeles, med sine 3,7 millioner innbyggere.Da Bloomberg presenterte de ferske innbyggertallene torsdag, kunngjorde han også at det for første gang på over 60 år flytter flere mennesker til byen enn ut.Mens det i april 2010 ble registrert 8.336.697 innbyggere i byen, var tallet to år tidligere 8.175.133.Veksten var størst i bydelen Brooklyn, der det nå bor 2,6 millioner mennesker, mens det bor 1,6 millioner på Manhattan. (©NTB)

Nyheter
Politikk