Høyre vinner skolevelgerne

En fersk meningsmåling viser at velgerne har mest tiltro til Høyres utdanningspolitikk.

Erna Solberg - Foto - Hoyre.no
Politikk

Bare 22 prosent mener Arbeiderpartiet har den beste politikken på feltet.Det viser en undersøkelse gjort av InFact for VG.- Dette viser at det er vanskelig å profilere seg på et område der man ikke har statsråden, eller sitter i opposisjon. Det må vi leve med, så må vi gjøre en så god jobb som mulig med å synliggjøre vår politikk. Det er vi godt i gang med, sier Aps utdanningspolitiske talskvinne, Marianne Aasen, til avisen.Hele 36,5 prosent av velgerne mener Høyre har den beste utdanningspolitikken.Det er kun 7,5 prosent som mener Sosialistisk Venstreparti (SV), med kunnskapsminister Kristin Halvorsen, har den beste utdanningspolitikken. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv