Sissener: - Han bar henne på gullstol, gjorde alt

Den kjente investoren Jan Petter Sissener vitnet tirsdag i rettsaken mot butleren Thasom Wassdal.

Investor Jan Petter Sissener - Foto: Scanpix
Politikk

Den kjente investoren Jan Petter Sissener vitnet tirsdag i rettsaken mot butleren Thomas Wassdal, og ga ham det beste skussmål.Det skriver avisen dn onsdag.Det er tatt ut sivilt søksmål mot Wassdal som er saksøkt for 5,4 millioner kroner. Kravet gjelder både underslag og et leilighetslån.Les også: Rederenke saksøker butler for millionerWassdal jobbet i mange år for rederenken Anette Skaugen, hvis familie fattet mistanke når bankkortene hennes fortsatte å bli brukt selv etter at hun hadde havnet på eldrehjem.- Når du er 25 år gammel er det ikke veldig morsomt å tørke opp etter en 80-åring. Han bar henne på gullstol. Han gjorde alt for henne. Han var en personlig tjener. Det er en ganske omfattende jobb for en 25-åring, sa Sissener i retten.Wassdal har tidligere utført tjenester for den kjente investoren.

Nyheter
Politikk