Partiet faller med 3,8 prosentpoeng til 28,7 prosents oppslutning. Arbeiderpartiet er dermed større en erkerivalen Høyre på målingen, med 30,2 prosent, opp 0,6 poeng.- Målingen viser at valget ikke er vunnet, selv om Høyre har et godt utgangspunkt, sier nestleder Jan Tore Sanner.Stortingets fire borgerlige partier har fortsatt klart flertall sammen, med 98 av 169 stortingsrepresentanter, ifølge målingen.På mai-målingen får KrF 6 prosent, fram 1,1 prosentpoeng. Venstre øker også til 5,2 prosent, opp 0,8. Mens Frp går tilbake med 0,6 til 15,1 prosent.Også for SV og Sp er det små endringer fra forrige måling. SV får 4,6 (+0,1) og Sp 5,2 (+0.6).Dersom tallene fra målingen skulle bli resultatet ved valget i høst, vil også Rødt være inne på Stortinget med en representant fra Oslo, skriver Dagens Næringsliv.Miljøpartiet de Grønne gjør sin beste måling noen gang med 1,8 prosents oppslutning. (©NTB)