Det er lite sannsynlig at Sp kommer i en situasjon utenfor flertall, og hvor Kristelig Folkeparti, Høyre og Venstre får regjeringsmakt. Men hvis det likevel skulle skje, utelukker ikke Brekk at Sp vil samarbeide med de tre borgerlige partiene om budsjett, skriver Nationen.- Den situasjonen må vi håndtere om den kommer. Sp har aldri vært redd for å innta en posisjon som gir makt, sier Brekk.Han tror imidlertid fortsatt på rødgrønn valgseier til høsten.- Jeg er overbevist om at rabalderet på borgerlig side viser at det rødgrønne alternativet er det mest stødige, sier Brekk.Senterungdommens leder Sandra Borch viser også til samarbeidsproblemer på borgerlig side, men hun mener en bedre løsning for Sp vil være å invitere KrF over til den rødgrønne leiren.- Senterungdommen ønsker KrF med i regjering. Absolutt, sier Borch. (©NTB)