FuncomAsetekHöegh LNGScottish SalmonFlex LNGJason ShippingVi merker oss også at AGR Group, BWG Homes, Austevoll Seafood, Telio Holding, Sevan Marine og Spectrum avholder generalforsamling.På Wall Street skal fire selskaper legge frem tall. Regnskap for ikke-finansielle aksjeselskaper, 2011Elektrisitetspriser, 1. kvartal 2013Museum og samlinger, 2012Prisindekser for næringslivstjenester, 1. kvartal 2013Artikkel: Kvotepliktige utslipp av klimagasser i NorgeSalg av petroleumsprodukter, april 2013, foreløpige tallTallene fra SSB slippes som vanlig klokken 10:00.Samtidig slipper NAV tall for avtalefestet pensjon (AFP) og grunn- og hjelpestønad per mars 2013.Italia (10:00): Forbrukertillit, maiTyskland (10:00): IFO-indeks, maiUSA (14:00): Byggetillatelser (revidert), aprilUSA (14:30): Ordre varige goder, aprilGardermoen: Frps landsmøte. Partileder Siv Jensen holder sin tale til landsmøtet fredag kl. 14.15-15.00.Oslo: SVs landsstyre. Partileder Audun Lysbakken taler til SVs landsstyre fredag kl. 11.30.Astana: Nærings- og handelsminister Trond Giske besøker Kasakhstan.Oslo: Behandling av søksmål fra Byggmester Harald Langemyhr AS mot Oslo kommune. Byggmester Harald Langemyhr mener Oslo kommune handlet grovt uaktsomt da de anmeldte ham og stengte to byggeplasser. I et sivilt søksmål mot kommunen krever han 27 millioner kroner pluss forsinkelsesrente på 10 millioner. Det er satt av fire uker til behandlingen av saken.Kilder: Oslo Børs, CNBC, NTB, SSB, TDN Finans, United States Census Bureau