Det kan ikke utelukkes at brannen er påsatt.Det opplyste det lokale brannvesenet torsdag.Eksplosjonen på kunstgjødselfabrikken i West kostet 14 mennesker livet. Mange boliger, et sykehjem og en skole fikk store skader da deler av anlegget gikk i lufta. De fleste av de omkomne var helsepersonell og brannfolk som hadde rykket ut til fabrikken for å slukke brannen som så utløste eksplosjonen. Rundt 200 mennesker ble skadd.Ifølge brannvesenet kan brannen ha oppstått i det elektriske anlegget eller i en golfbil inne på anlegget. Men det kan heller ikke utelukkes at den var påsatt, og eksplosjonen etterforskes som en kriminalsak.Etterforskningen av saken har vært svært omfattende. Det er mottatt 280 tips, gjennomført 500 avhør og samlet inn store mengder beviser fra brannstedet.- Det er som å legge et stort puslespill, strø det ut på kaffebordet og forsøke å sette bitene sammen, sier Kelly Kistner, en av etterforskerne.En helsearbeider som var blant de første som rykket ut til fabrikken, ble i forrige uke pågrepet for besittelse av bombeutstyr. Men det er uklart om dette kan ha noen sammenheng med