Til tross for noe kontakt mellom partene, står arbeidskonflikten mellom Norsk Filmforbund og Produsentforeningen fortsatt i stampe.15 filmarbeidere gikk 8. mai ut i streik, og fra lørdag morgen er streiken utvidet til 40 filmarbeidere innen TV-drama. Opptakene av både «Lillyhammer 2» og «Det tredje øyet» som gjøres for NRK og TV 2 er allerede stanset, og fra lørdag er det produksjonen av «Trio» for NRK som stanses.Partene krangler om lønn for filmarbeiderne.- Det blir ikke bra TV-drama uten alle disse filmfolkene. Så jeg synes det er viktig at det blir laget en god avtale for alle faggruppene, sier Frank Kjosås til NRK.Skuespilleren, som nylig fikk Gullruten-prisen for beste mannlige skuespiller etter innsatsen i «Halvbroren», støttet torsdag opp om streiken ved å være med på et fiktivt filmsett midt på Karl Johan. (©NTB)