Meklingen i tariffoppgjøret mellom Widerøe og de kabinansatte førte ikke fram natt til onsdag, og 312 kabinansatte gikk da ut i streik. Ifølge selskapet nettside frakter flyselskapet daglig 11.000 passasjerer fra 47 flyplasser i Norge og Europa.- Vi kommer i løpet av dagen til å ta en beslutning om fredagens avganger, sier informasjonssjef Silje Brandvoll i Widerøe til NTB.Streiken kom på Widerøes nest mest travle dag så langt i år, og pågangen fra kunder var svært stor etter at det var klart at det ble streik.- På et tidspunkt onsdag sto 300 i kø til vår chat-tjeneste, sier Brandvoll.Passasjerene kan få booket om billettene eller få refundert dem. Foreløpig får passasjerer refundert reiser fram til og med søndag 12. mai, går det fram av selskapets nettsider.- Men det er viktig at passasjerene henvender seg der de har kjøpt billettene. Widerøe kan kun hjelpe de som har kjøpt billettene direkte gjennom oss, sier Brandvoll.På grunn av streiken er nå cirka 900 av Widerøes 1.400 ansatte permittert. (©NTB)