Politiet oppsøkte boligen etter å ha blitt kontaktet av pårørende av samboerparet. Familien hadde ikke hørt fra dem på flere dager.
Varslet søndag formiddagIkke andre involverte
- Politiet reiser til stedet og finner først én person død, og etter videre undersøkelser finner man ytterligere én person død, opplyste fungerende leder for seksjon for volds- og seksualforbrytelser i Oslo politidistrikt, Grete Lien Metlid på en pressekonferanse søndag kveld.De to ble etter det NTB kjenner til funnet i eller ved et hus i villastrøket på Ulvøya i Oslo. Politiet ble varslet ved 12.30-tiden søndag. Det er uvisst hvor lenge de to personene har ligget døde.Politiet vil ikke si noe mer om dødsårsak eller hvordan det så ut i boligen da de kom til stedet.- Informasjon på stedet gjør at vi forstår at det kan være en kriminalsak, sier Lien Metlid. Politiet mener det ikke er noe som tyder på at andre personer har vært involvert.- Utover det er det ikke så mye detaljer vi ønsker å gå ut med. Hva som er funnet og observasjoner på stedet er en del av etterforskningen videre, sier Lien Metlid.Sent søndag kveld var det fortsatt politifolk på jobb i huset der de to ble funnet.De fleste pårørende skal ha blitt varslet. Politiet vil foreløpig ikke gå ut med identiteten til de avdøde, utover å si at det dreier seg om et et samboerpar i 40-årene som er norske statsborgere. De to skal ikke være kjent for politiet fra tidligere.Politiet ville søndag ikke si noe om dødsårsak. De avdøde vil bli obdusert mandag. (©NTB)