Etter ranet rømte gjerningsmennene på en moped.- Folk måtte kaste seg unna, forteller 29 år gamle Helen Bauer, som ble vitne til hendelsen.- Jeg så en mann som satt på en moped og holdt en pistol som han skjøt helt vilt med opp i lufta. Jeg ble kjemperedd, sier hun til Kvällsposten.Det er ukjent om ransmennene fikk med seg noe fra butikken, opplyser politiet i Skåne. Det skal være snakk om tre gjerningsmenn. Politiet har funnet en moped ved jernbanen i Ängelholm som de mener tilhører ranerne, og vitner har fortalt politiet at ranerne byttet til en mørk Audi og kjørte mot Höganäs i høy fart.Personene som ble såret, er brakt til sykehus i Helsingborg. Ifølge politiet er de ikke alvorlig såret.Det var mange mennesker i området da ranet fant sted. Øyenvitner forteller om skriking og panikk i folkemengden.Johanna Nilsson, som arbeider i en klesbutikk like ved, sier til Aftonbladet hun først hørte smell.- Jeg spurte «Hva er det som skjer?», og folk bare skrek. Da så jeg også en mann utenfor gullsmeden. Han var kledd i svart med svart hjelm og visir. Han rettet en pistol mot folk på gata, sier Nilsson. (©NTB)